Trek jij te weinig bezoekers of juist de verkeerde bezoekers aan en loop je hierdoor een boel omzet mis?

Boek een 1 op 1
SEO traject

Contact opnemen met SEO SHARON over het SEO-traject

Niet alleen advies op papier, maar echt samen aan de slag met jouw SEO!

Tijdens dit traject mag je mij van alles vragen over SEO. Wil je weten hoe je nou eindelijk eens jouw SEO-basis goed neerzet, dan gaan we daar samen mee aan de slag. Of wil je graag weten hoe je van een bezoeker een klant maakt. Wij duiken samen in de technische kant van SEO. We gaan hier samen mee aan de slag!

De kracht van dit 1 op 1 traject is dat het zowel online als offline is. (ligt aan het pakket wat je kiest) We kunnen dus alle kanten opgaan. Naast het delen van kennis en een heleboel waarde gaan we ook gelijk achter de schermen aan het werk. Zodat er gelijk werk verricht wordt en je to-do lijst kleiner wordt.

Voor wie is zo’n 1 op 1 SEO-traject?

Zo’n 1 op 1 SEO-traject is voor jouw als jij graag gevonden wil worden in de zoekmachines. Maar ook als jij hoger in Google wil komen en dit echt eens bij de bron wil aanpakken. Dat je weet dat dit te maken heeft met SEO maar door de bomen het bos niet meer ziet. Voor (online) ondernemers die graag willen groeien met hun bedrijf online. En weet dat je de investering van dit traject er met maximaal 3 extra klanten alweer uit hebt.

Hoe boek je een 1 op 1 SEO-traject?

Je boekt dit supertoffe SEO-traject door het contactformulier in te vullen óf mij een e-mail te sturen. Zodra ik je aanmelding binnen heb neem ik contact met je op om de sessie in te plannen. Ik streef erna om het binnen een week naar aanvraag in te plannen. Dit is alleen wel afhankelijk van beide agenda’s.

Wauw, wat ben ik enthousiast over Sharon!

Na het aanvragen van een SEO check ontving ik binnen een week een uitgebreid verslag met alle verbeterpunten die mijn website kon gebruiken. Daarna nam zij via een ZOOM gesprek ruim de tijd om alles toe te lichten.

Wil jij beter vindbaar worden in Google? Sharon kan je verder helpen!!

Sharon Henzen

Sharon Fotografie

Sharon weet SEO te vertalen naar Jip en Janneke taal. Mijn website up to date houden lukt mij wel, maar waar heb ik naar te kijken om beter gevonden te worden in Google?‍

Dus toen ik de SEO-test van Sharon voorbij zag ik komen, heb ik deze besteld. Binnen een paar dagen had ik een mooi vormgegeven SEO-test in mijn mail met daarin allemaal feitjes over mijn website zoals snelheid, vindbaarheid, als ook pagina’s die niet goed werk(t)en of buttons die niet doorlinken.

Ze beloofd je sowieso 3 tips te geven om mee aan de slag te kunnen, maar het waren er wel meer. Tevens vond ik het Zoom gesprek heel fijn om de test even door te nemen en mijn vragen te kunnen stellen. Dank je wel Sharon voor je tips, tijd en helderheid!

Jantine

By Jantine

Net mijn bel afspraak met Sharon afgesloten! Wat een positieve vibe heeft zij.

Ik wordt helemaal enthousiast van haar en heb zin om mijn nieuwe to do lijstje af te werken voor een nog betere website!

Dankjewel Sharon!

Evita

Evita Fotografie

Welk SEO-traject past het beste bij mij?

Inhoud van het traject:

Traject Standard:

Bij dit traject ga ik natuurlijk alle informatie geven die jij nodig bent om jouw SEO naar de next level te tillen. Dit doe ik tijdens onze SEO-VIP DAG. We gaan 4 uur lang offline met elkaar sparren en werken aan jouw SEO. Je mag me allerlei vragen stellen en we gaan ook echt stappen zetten door echt al achter de schermen bezig te gaan met de SEO van jouw website. Voor de VIP-DAG ga ik ook nog een SEO-SCAN doen op jouw website zodat we weten waar we beginnen en waar we heen willen.

Als bonus krijg je ook nog gratis toegang tot mijn cursus “Topper in SEO” (twv €249,-) zodat je thuis ook nog eens goed aan de slag kan met je SEO. Je krijgt 1 jaar toegang tot de cursus en je hebt 10 weken om mij het ‘hemd’ van het lijf te vragen via Whatsapp of email.

SEO-traject Standard next level SEO
Traject Premium inclusief SEO-Scan, SEO-VIP dag, jaar gratis toegang tot Topper in SEO en 3x een call van 60 minuten voor 897 euro

Traject Premium:

Bij het traject Premium krijg je natuurlijk ook alle informatie die jij wil weten over SEO. We gaan ook in dit traject samen om de tafel om te sparren en te werken aan jouw SEO zodat die next level komt en jij beter gevonden wordt in Google. We gaan niet alleen maar plannen maken maar ze ook daadwerkelijk uitvoeren. Ook ga ik voor deze VIP-dag een SEO-scan doen van jouw website zodat we weten waar we staan en waar we heen willen.

Maar je krijgt ook nog 3 keer een call van mij. Je hebt dan 60 minuten om met mij te praten over SEO en de vragen die jij hebt over hoe jij van jou bezoekers nou klanten krijgt of wat je nog meer kan doen om hoger in Google te komen. Ik sta dan 3 keer een heel uur tot jouw beschikking. Als bonus krijg je ook nog 1 jaar gratis toegang tot mijn cursus “Topper in SEO” (twv €249,-) zodat je thuis ok nog eens goed met je SEO aan de slag kan en het nog eens na kunt kijken.

Traject Enterprise

Bij traject Enterprise gaan we net een stapje dieper in op de stof dan bij de andere twee trajecten. Bij dit traject doe ik 3 maanden de SEO-implemetatie op jouw website. Ik zorg ervoor dat alles SEO up-to-date is en ik hou alles bij in statiestieken zo kan je zien hoe je groeit in de aankomende 3 maanden. 

Maar ook bij dit traject krijg je een SEO-scan van jouw website en een 4 uur durende SEO-VIP dag samen met mij en we gaan 6 keer een call doen van 60 minuten. Zodat jij helemaal het ‘hemd’ van mijn lijf kan vragen. Ik help je overal mee. Het kan niet gek genoeg zijn. 

Je krijgt ook bij dit traject een jaar lang toegang tot mijn cursus “Topper in SEO” zodat je zelf ook nog na kunt kijken hoe je jouw SEO helemaal op en top houdt en dus Google te vriend houdt. 

 

Bij traject enterprise krijg je een seo-scan, seo-vip dag, 1 jaar toegang tot de seo-cursus en 6 calls van een uur. Maar ook nog een 3 maanden SEO-implementatie van mij inclusief statistieken